Заливне з коропа з медом
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Складники: короп - 500гр; мід - 50 гр; яйце - 1шт; оцет - 10гр; ізюм - 50гр; цибуля - 1/2 шт; морква - 40гр; чорний перець - 2горошини; корінь петрушки - 20гр; лимон - 1/2шт; желатин - 10гр.
Приготування: Обчищеного і промитого коропа нарізують на порційні шматки, кладуть в каструлю, заливають холодною водою, додають моркви, петрушки, ріпчастої цибулі, перцю, солять і варять до готовності.
Звареного коропа виймають з відвару і кладуть на блюдо.
Зверху на кожний кусок кладуть шматочок лимона, яйця і листок зеленої петрушки.
Відвар, в якому варився короп, проціджують, уварюють до 2/3 його початкової кількості і охолоджують.
Охолоджений відвар проціджують крізь густу марлю або сито, змішують з розмоченим у воді желатином, доводять до кипіння, проціджують і охолоджують, а потім змішують з провареним разом з ізюмом медом, охолоджують, заливають коропа і ставлять у холодне місце для загусання.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів - 1