Печений сазан з хріном
Категорії:
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Складники: сазан (близько 1 кг), сіль, сметана, хрін, оцет, сіль, цукор, яйця, петрушка.
Приготування: Випотрошеного сазана ретельно вимити, натерти сіллю зсередини і зовні, змастити сметаною, викласти на деко, добре змащене жиром, і запікати 30-40 хвилин в духовій шафі, періодично поливаючи соком, узятим з дна дека.
Натерти на дрібній тертці хрін, заправити його оцтом, сіллю, цукром.
Відварити два яйця круто і дрібно порубати.
Обережно перекласти рибу на блюдо, обкласти навколо тертим хріном, посипати рубаними яйцями, прикрасити гілочками петрушки.
На гарнір подати відварену або смажену картоплю
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 3377