Олів'є з копченим карасем
Категорії:
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Складники: копчений карась - 320г; морква - 1 шт; цибуля ріпчаста - 1 шт; ковбаса - 100г; яблуко - 1 шт; огірки (солоні) - 2 шт; картопля - 4 шт; зелений горошок - 100 г; яйце - 3 шт; майонез - 150г; сіль - за смаком.
Приготування: Копченого карася відокремити від кісток і подрібнити.
Дрібно нарізати варену картоплю, моркву, яйця, ковбасу, солоні огірки, яблуко.
Все це змішати з рибою, додати зелений горошок.
Посолити і заправити майонезом.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 3275