Судак по-сицилійськи
Категорії:
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Складники: судак - 1 кг; лимон - 1 шт; цибуля ріпчаста - 2-3 шт; картопля - 6-7 шт; кабачки - 400г; печериці свіжі - 250г; масло рослинне (краще оливкова) - неповна склянка; перець мелений чорний, сіль - за смаком.
Приготування: Велику рибу очистити, випатрати, зробити косі надрізи з обох сторін тушки і покласти в них по половині скибочки лимона.
Підготовлену таким чином рибку укласти на змащену жиром форму, навколо розкласти кільця ріпчастої цибулі, нарізану кубиками картоплю, кабачки і тонкі скибочки свіжих грибів, посолити, поперчити, полити оливковою олією і водою і запікати в духовці на середньому вогні.
До столу подати на тому ж блюді, в якому риба готувалася.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів - 3493