Лящ запечений з капустою
Категорії:
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Інгредієнти: Лящ - 1-1,5 кг; капуста квашена - 2 ст; цибуля - 2 шт; сир тертий - 1 / 2 ст.; сухарі панірувальні; масло вершкове - 50 г; соус сметанний - 1 ст.
Приготування: Ляща очистити, випатрати, промити в холодній воді.
Приготувати начинку: капусту змішати з шинкованою цибулею, посолити, поперчити. Обсмажити капусту до готовності в каструлі, додавши вершкове масло.
Цією начинкою нафарширувати ляща, черевце зашити.
Укласти ляща на сковороду або в форму, залити сметанним соусом, обсипати тертим сиром і запекти в розігрітій духовці до утворення рум'яної скоринки.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 3647