Рибний делікатес з хека
Категорії:
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Складники: філе хека - 800гр; картопля - 1кг; борошно - 1 ст. ложка; цибуля - 2шт; гірчиця - 1ч. ложка; вершкове масло - 50гр; рослинна олія - 4ст. ложки; сіль; перець; зелений кріп.
Приготування: Філе порізати кубиками зі стороною 3-4 см.
Цибулю порізати кубиками.
Олію розігріти на сковорідці, викласти цибулю, рибу, посолити, поперчити, додати гірчицю, посипати борошном і смажити до готовності.
Картоплю відварити у мундирі, охолодити, почистити, порізати кружальцями і посолити.
У змащену маслом форму викласти половину картоплі, зверху - рибний фарш, а потім - решту картоплі. Все покрити шматочками вершкового масла і запікати при температурі 150 градусів протягом 30-35хв.
Подавати, притрусивши зеленню кропу.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів - 3872