Окрошка з риби
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Всі знають таку страву як окрошка. Ця страва чудово смакує і прекрасно вгамовує спрагу в жаркі літні дні. Ми пропонуємо Вам рецепт рибальської окрошки, яку запросто можна прготувати і на природі, і яка може допомогти Вам пережиту спекотні дні на риболовлі.
Складники: 0,5 кг. риби, 1,5 л хлібного квасу, 4 ст. ложки подрібненої зеленої цибулі, 3 свіжих огірки, 0,5 склянки сметани, 2 яйця, 100 гр. картоплі, зелень, сіль, гірчиця, цукор, перець за смаком.
Приготування:
Відварену холодну рибу і очищені від шкірки огірки нарізати дрібними кубиками.
Зелену цибулю тонко нашаткувати і розтерти з сіллю до утворення соку.
Картоплю зварити в мундирах, очистити і порізати дрібними кубиками.
Яйця зварити на круто, нарізати дрібними кубиками. У тарілку покласти сметану, шматочки яйця, зелену цибулю, гірчицю, сіль, цукор, перемішати і розвести квасом.
Додати решту продуктів, посипати все це зеленню.
Мебель это наиболее важный элемент интерьера любого помещения. Особое место занимает мягкая мебель, от нее зависти функциональность, удобство и в большой мере вид комнаты в целом. Чтобы не ошибится в выборе обращайтесь на фабрику мебели redlight, здесь к Вам подойдут с пониманием, и уважением, посоветуют что нужно, и при необходимости предложатт расстрочку.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 3049