Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

Як правильно приготувати геркулес для ловлі риби

Як правильно приготувати геркулес для ловлі риби

Ловля риби на геркулес - успішний і перевірений досвідченими рибалками спосіб. Більшість мирної риби не пройде байдуже повз цю насадку. Зазвичай, риби миттєво реагують на такі ласощі і, жадібно хапають цю насадку надійно насаджуючись на гачок. Однак є один недолік - пластівці швидко змиваються водою. Це означає, що його слід приготувати особливим способом. 

Отже, геркулес для ловлі риби готується так:

Розпарювання. Приготуйте невелике ситечко і покладіть туди жменьку пластівців геркулес. Повільно залийте їх крутим окропом і злийте воду до залишку. Перекладіть геркулес на паперовий лист, вирівняйте і накрийте другим листом. Зверху розташуйте вантаж до 2 кг. Остивші, висохлі пластівці можна використовувати для приманки.

Заварювання. Приготуйте густу кашу таким чином: опустіть марлевий мішечок із загорнутими пластівцями в каструлю з окропом. Варіть до 30 секунд, дістаньте і остудіть. Помісіть кашу прямо в мішку, надаючи масі однорідність. На риболовлі потрібно відщипувати шматочки і насаджувати їх на гачок.

Тісто. Жменю пластівців пропустіть у кавомолці або м'ясорубці. Після чого замісіть тісто, додавши теплу воду. Досвідчені рибалки рекомендують замінити воду яєчним жовтком і додати туди краплю ароматної речовини - валеріани, одеколону або якогось ефірного масла.

Наталя Загорська

 

Белорусские рыболовы имеют возможность значительно экономить покупая товары для рыбалки в магазине newfish.by, что в Минске. Здесь действует дисконтная программа, и постоянным клиентам дают не малые скидки.