Верхівка по-італійськи
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Зазвичай з верхівки в нас роблять таранку до пива. А тим часом недооцінена в нас рибка в багатьох країнах вважається делікатесом. В цьому рецепті розповім один зі способів приготування який дуже цінується в Італії.
Складники: 50 верхівок (до речі незабаром період ловлі верхівки з льоду); одне дрібно нарізане стебло селери; 2-ві нарізані цибулини, бажано молоді; зубчик часнику; ваші улюблені трави; шматочок кориці; дві столові ложки оливкової олії; 3-ри склянки оцту 3%; мука; олія для смаження; сіль та перець.
Приготування:
Рибу випатрати, промити, ретельно висушити, приправити сіллю і перцем, дати постояти 30 хвилин.
Помістити рибу в миску, щедро посипати мукою, ретельно обмішати в ній рибу, перемістити на друшляк або велике сито, струсити, щоб видалити надлишки борошна.
У великій каструлі, розігріти олію, додавати партіями верхівку, та смажити до моменту коли риба почне легко припікатись. Викласти на паперовий кухонний рушник щоб позбавитись надлишків олії.
В цей час в іншій невеликій каструлі, розігріти олію, додати селеру, часник і смажити кілька хвилин помішуючи. Приправити сіллю і перцем, додати оцет, ваші улюблені трави, готувати на повільному вогні 3 хвилини.
Смажену рибу помістити в скляний посуд, залити отриманим охолодженим маринадом, додати корицю, прикрити кришкою і відкласти в сторону в холодильник на 2 дні.
Смакота, рекомендую!
Найкраще місце для купівлі продажі нерухомості - дошка оголошень в інтернеті. Так нерухомість у Львові можна купити чи продати на сайті ogoloshennjaneruhomist.lviv.ua.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів - 1