Щука фарширована, печена
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Інгредієнти: щука — 2 кг; сухарі товчені — 10 г; молоко — 25 г; яйце — 1/4 шт; перець мелений чорний ; цибуля ріпчаста — 10 г; сіль — за смаком.
Приготування: Підготовлену щуку підсушують, надрізують шкіру навколо голови, гострим ножем відокремлюють її від м'яса й знімають.
Готують рибну масу: м'ясо щуки, сухарі (розмочені в молоці) пропускають через м'ясорубку.
Шкіру не занадто щільно заповнюють фаршем, зашивають.
Рибу кладуть на лист із розігрітим жиром, ставлять у нагріту духовку й печуть 40 хвилин, часто поливаючи соком, що утворюється. По мірі випарювання додають воду.
Готову рибу кладуть на тарілку, нарізують скибочками товщиною 1-1,5 см і поливають жиром, у якому вона пеклася.
Гарнірують щуку нарізаними яйцями, тертим хроном, зеленню петрушки, скибочками помідорів й огірків. Окремо подають майонез або соус-хрін.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 6830