Рибні котлети зі щуки
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Рибні котлети, звичайно, не так поширені, як м'ясні, проте це не применшує їх смакових і корисних якостей. Адже риба дуже корисна для організму, і у тих людей, які стежать за своїм здоров'ям, страви з риби завжди присутні на столі.
Складники:
500 грам філе щуки, 100 грам свіжого білого хліба, 0.5 склянки молока, 3 ст. ложки панірувальних сухарів, 3 ст. ложки рослинної олії, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль і перець за смаком.
Спосіб приготування:
Якщо у вас ціла рибина, відокремлюємо м'ясо від кісток і готуємо філе.
Потім пропускаємо філе через м'ясорубку.
Хліб замочуємо в молоці і змішуємо з фаршем, далі в підготовлену суміш додаємо сіль і перець.
Щоб фарш вийшов м'яким і ніжним, пропускаємо через м'ясорубку ще раз. Вершкове масло необхідно розтопити і додати у вже готову рибну масу - фарш готовий.
Котлети можна смажити на олії, але краще використовувати оливкову - і смачніше і корисніше. Формуємо котлетки і укладаємо на добре розігріту сковороду. Обсмажуємо до золотистої скоринки з двох сторін.
За бажанням можна потушкувтаи вже готові котлетки в духовці кілька хвилин. Тоді вони будуть більш ніжними і соковитими.
Ігор Дьяченко
Еще не опредилились как провести отпуск, или может быть размышляете как организовать романтическое путешествие? Попробуйте круизы на лайнере, это не может не понравится, а компания allcruises.in.ua организует все по высшему разряду
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів - 1