Мокека по нашому
- Рибальська кухня:
- Мітки рецепту:
Мокека це бразильський густий рибний суп. Така справа неодмінно здивує Вас чи Ваший гостей насиченим смаком і оригінальністю. А готується мокека досить швидко і просто. Отже, спробуємо приготувати мокеку в наших умовах.
Складники: філе тріски - 300гр; цибуля - 1 шт; зелений болгарський перець - 1 шт; червоний болгарський перець - 1шт; помідори - 2-3шт; лимон - 1/2шт; кокосове молоко або вершки - 400гр; солодка паприка - 2 чайних ложечки; сіль - за смаком; оливкова олія - 2 столові ложки.
Приготування
Філе тріски вимити, нарізати кусочками, поперчити, посолоти і полити соком лимона. Очистити цибулю і болгарський перець. Цибулю дрібно порізати, а болгарський перець порізати кружальцями.
На розігріту пательню влити олію, обсмажити цибулю і болгарський перець. Нарізати помідори і добавити на пательню. Тушкувати протягом 10-ти хвилин на повільному вогні, постійно помішуючи.
Половинку овочів викласти на тарілку. На решту, що залишились на пательні викласти тріску, і закрити її іншою половинкою овочів.
Залити це все кокосовим молоком (якщо Ви любителі екзотики, якщо ні підійдуть наші вершки) і добавити паприку. Довести до кипіння, накрити кришкою і варити 15-20 хвилин на повільному вогні.
Додати сіль і лимонний сік за смаком. Все, мокеку можна подавати! Добре пасує мокека до рису.
Смачного!
Вечный вопрос: что же подарить по тому или инному поводу? Универсальных вариантов есть три: цветы, что либо из хоби виновника или стильный аксесуар, например кошелек. Купить кожаные кошельки, сумки, браслеты, ключницы хорошего качества и по доступной цене, можна в интернет-магазине koshelok.com.ua.
- Увійдіть або зареєструйтесь, щоб отримати можливість надсилати коментарі.
- переглядів 1955