Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

Жарена ікра

Доброго часу доби. В мене є таке питання до настоящих рибаків-гурманів. Я одного разу пішов на рибалку зимою. Зловив окуня самку 200 г. прийшов сусід окуня зажарили. Залишилась ікра я хотів викинути, але після дебатів з другом, зажарив. Коли він їв я кривився, але він мене змусив спробувати і мені сподобалось, хоча треба ще попрацювати над прожаркою. Бо де була гарно вижарена ікра було смачною, а де недожареною, то так собі. Питання до гурманів. Чи можна жарити ікру інших прісноводних хижих чи мирних риб. Хто це рибив, які результати та почуття після трапизи. І взагалі що роблять з ікри яка неє промисловою (лосось тд.)


Коментарі

Взагалі то, рибу з ікрою

Взагалі то, рибу з ікрою бажано відпускати. Зрозуміло, що не відразу видно чи вона з ікрою, та й випадки різні бувають, як от наприклад карась ще дуже довго попадається з ікрою після нересту. Так от, таку ікру, практично з будь-якої риби, під час чищення вибираю окремо, промиваю, солю, і смажу як звичайну рибу, попередньо мокнувши в кляр, або звичайну муку. А ще дуже люблю ікру в таранці.