Стрічка RSS Ми в Твіттері Ми в Facebook

Рецепт вдалої прикормки для успішної ловлі карася

Карасі

Всі ми повинні знати перший рибальський закон, що без правильної прикормки вельми складно потрапити на хороший кльов великих, гідних особин риби. Зокрема хочу загострити вашу увагу, на ловлі карася.
 
Ця риба за своєю природою трохи лінива, і тому без прикормки просто не обійтися. Звичайно, можна ловити карася і без неї, але при цьому швидше за все, кльову не буде взагалі, або він буде посереднім при даних умовах ловлі, а якщо і клюватиме то попадатиметься дрібнота. Ловля карася без прикормки носить імовірнистий характер, і успіх може мати лише при активному пошуку стоянок карася... Та й то, швидше за все, знайшовши таку точку ловлі після кількох закидань карась піде з цього місця без відсутності підгодовування.
 
Ми ж налаштовані рішуче і не будемо зайво витрачати час. Таку прикормку зазвичай використовують при ловлі на поплавкову вудку.
 
Для того що б підманити великого карася в точку ловлі, нам знадобляться такі інгредієнти для приготування прикормки:
  • перлова крупа
  • пшоно
  • горох
  • крапелька анісової олії
Насамперед слід розпарити перловку в теплій воді, після чого додати такий же обсяг пшона, гороху кладемо в чотири рази менше від отриманої маси.
 
Даємо настоятися цій суміші кілька годин, після чого зливаємо зайву воду, добре перемішуємо, капаємо крапельку анісової олії і знову перемішуємо.
 
Якщо підгодовування вийшло не зовсім розсипчастим, в нього додають частину піску, або, спеціальні магазинні добавки для розпушування, підійде також і гейзер. Що до самого процесц то зазвичай такою прикормкою підгодовувати слід один раз перед початком ловлі, не більше 250 - 500 грам підгодовування на місце, і другий раз перед відходом додому, за умови що Ви плануєте повернутись  рибалити на це місце на наступний день, просто кидаєте у воду залишок прикормки. У цей день підгодовувати не треба.
 
Загалом, такою прикормкою, якщо підгодовувати рибу через день, то вже через місяць рибу можна привчити припливати в будь-яке обране вами місце.
 
Lusik
 
К сожалению занятие спортом, активными видами отдыха или экстримом зачастую приводит к разного рода травмам. Все мы надеемся что подобное не случится, но как известно "береженного Бог бережет" по этому нужно знать хорошого соответсвуещего врача. Рекомендуем обратить внимание на врача Алок Бансал. Все даные про него, а также его контакты и достижения найдете на сайте http://doctoralok.kiev.ua


Коментарі

Є питання до автора цієї

Є питання до автора цієї статті,по-перше,ви робили таку прикормку?
По-друге,як риба відреагувала на на крупу,яка полежала в теплій воді?(Яка має бути консинстенція даної прикормки Confused коли крупа просто полежала в теплій воді)
Взагалі тяжко уявити,що рибу можна принадити цим.Таке враження,що автор просто скопіював текст якогось недолугого рибалки і вставив сюди,добавивши фото кількох великих рибин.Який зміст в цій статі?

Ключові слова - розпарити

Ключові слова - розпарити перловку, напевно як і іншу крупу по складу... Зрозуміло, що розпарити її можна в окропі, хто і як цього досягає справа кожного індивідуальна: хто варить, хто запарює в термосі, а також великою мірою залежить від якості крупи. А прикормка як прикормка, рецепт старий як світ і відмінно працює, за умови правильного використання...

Ключові слова Вашої

Ключові слова Вашої відповіді-"напевно як і іншу крупу",Зрозуміло ,що рецептом Ви не користувалися,і незнаєте як він працює.Хоча інградієнти для прикормкі підібрані відмінно,одне залишається-правильно приготувати.Уявіть собі,людина зацікавилася рибалкою,почала шукати різні статті,як приготувати прикормку,знайшла цю статтю.Набрала "теплої води",просто,або в термос,засипала крупу,"напевно і з іншою крупою це ж саме зробила",що вийшло?
Раз Ви рекомендуєте рецепт,будьте ласкаві дайте точні рекомендації по його приготуванню,опис або фото того,що має вийти,яка консинстенція і т. д.

Звідки Ви зробили такі

Звідки Ви зробили такі висновки? Хоча це справа, звичайно, Ваша... 

Ключові слова моєї відповіді: "...рецепт відмінно працює, за умови правильного використання..." що, під собою розуміє і правильне приготування.

Точного рецепту дати не можливо. Кожен рибальський рецепт  достатньо приблизний, і розуміє під собою відхилення та поправки, що залежать від конкретних умов ловлі (пори року, погодних факторів, стан та склад грунту дна в точці ловлі, наявності підводних течій і ще безлічі різноманітних факторів, кінцевої мети врешті решт). Те, що працює сьогодні не обов'язково буде працювати завтра, або на іншій водоймі, або навіть на тій же тільки кілька метрів в сторону...  

Якщо вже чіплятися до слів, то чи знаєте Ви, що інгридієнти з цього рецепту в рибальських магазинах можна купити уже готові? В такому виді як вони продаються вони дещо сухуваті, і для того щоб вони набухли та набрали більш привабливого вигляду їх рекомендовано залити саме теплою водою. 

На сайті я часто публікую матеріали які мені присилають читачі які з тих чи інших причин не можуть їх опублікувати самостійно (хоча така можливість у нас є), звісно спираючись на власний досвід і знання намагаюся, щоб матеріали були достовірні і правдиві, проте зі зрозумілих причин не можу бути впевненим на всі 100.  І хоча коментарі і існують для того щоб висловити свою точку зору, не варто починати зі звинувачень, краще поправити, уточнити, доповнити чи дати свої рекомендації...

Злий і з'їдливий адмін,всі

Злий і з'їдливий адмін,всі неправі крім Вас.Важко визнати свою помилку,я,можливо більше за Вас знаю що,як приготувати і де купити готове.Але з сьогоднішнього дня відписуюсь від Вашого сайту,де не підтримується критика.

Ну от, знову звинувачення і

Ну от, знову звинувачення і небажання зрозуміти точку зору опонента... Будь-який адмін, навіть "самий злий і самий з'їдливий"  -  за критику і за дискусію. Але критика і дискусія повинна бути цивілізованою і виваженою, без переходу на особистості і без образ... 

Успіхів Вам! Щиро!